Persoonlijke aanpak

Iedere leerling is uniek en verdient een aanpak op maat. Jij wordt een chauffeur met je eigen stijl en mijn doel is om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk te ontwikkelen.

De rijlessen worden daarom aangepast aan jou, je persoonlijke eigenschappen en jouw ontwikkeling. Hiervoor gebruik ik moderne en bewezen leermethoden om jou optimaal voor te bereiden op het rijexamen.

Rijlessen in Tilburg

Wat kun je van mij als rijinstructeur verwachten? Ik ben een instructeur met veel geduld en empathie. Daarnaast vind ik dat rijlessen ook gezellig en leuk moeten zijn. Met de nodige humor rijden we daarom door de straten van Tilburg en omgeving.

Na het halen van je rijbewijs ben je klaar om zelfstandig in de auto te stappen en hopen we dat je een leuke tijd hebt gehad tijdens je rijlessen.

Gratis proefles

Heb je interesse om rijlessen te volgen in de Volvo V40 van Autorijschool Monkhorst? Je kunt geheel vrijblijvend een gratis eerste rijles aanvragen. Zo leer je mij als instructeur kennen zonder dat je aan enige verplichting vastzit.

In welke plaatsen verzorg ik rijlessen

Autorijschool Monkhorst heeft zijn thuisbasis in de Reeshof in Tilburg. Vanuit hier geef ik les in Tilburg en omstreken. Zo verzorg ik autorijlessen in onder andere Tilburg, Dongen, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Open chat
Goedendag! Kan ik je helpen? Stel je vraag gerust via WhatsApp!