De rijschool met een persoonlijke aanpak

Iedere leerling is uniek en verdient een aanpak op maat. Jij wordt een chauffeur met je eigen stijl en mijn doel is om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk te ontwikkelen.

De rijlessen worden daarom aangepast aan jou, je persoonlijke eigenschappen en jouw ontwikkeling. Hiervoor gebruik ik moderne en bewezen leermethoden om jou optimaal voor te bereiden op het rijexamen.

Wat kun je van mij als rijinstructeur verwachten? Ik ben een instructeur met veel geduld en empathie. Daarnaast vind ik dat rijlessen ook gezellig en leuk moeten zijn. Met de nodige humor rijden we daarom door de straten van Tilburg en omgeving.

Na het halen van je rijbewijs ben je klaar om zelfstandig in de auto te stappen en hopen we dat je een leuke tijd hebt gehad tijdens je rijlessen.

Ik heb super fijne en gezellige lessen gehad van Fred! Hij focust zich op wat er goed gaat tijdens de lessen, wat heel fijn is! Fred heeft geduld en weet wat je nodig hebt en past de lessen hierop aan. Zeker een aanrader!
— Emma Prins

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Facebook »

Gratis proefles

Heb je interesse om rijlessen te volgen in de Volvo V40 van Autorijschool Monkhorst? Je kunt geheel vrijblijvend een gratis eerste rijles aanvragen. Zo leer je mij als instructeur kennen zonder dat je aan enige verplichting vastzit.

Fred is een goede en rustige instructeur. Ik ben in 23 lessen geslaagd en hebben bij alle lessen met plezier gereden. Zeker een aanrader voor iedereen!
— Marielle Euser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

In welke plaatsen verzorg ik rijlessen

Autorijschool Monkhorst heeft zijn thuisbasis in de Reeshof in Tilburg. Vanuit hier geef ik les in Tilburg en omstreken. Zo verzorg ik autorijlessen in onder andere Tilburg, Dongen, Kaatsheuvel en Hilvarenbeek.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op!