Autorijschool Rijen

Kom jij uit Rijen en wil je starten met je autorijlessen? Ben je op zoek naar een rijschool waar een persoonlijke benadering, jouw veiligheid en aandacht voor het milieu voorop staan? Zoek dan niet verder, want dan is de Autorijschool Monkhorst de beste rijschool voor jou.

Omdat elke leerling uniek is, bieden we je een persoonlijke aanpak gebaseerd op moderne, effectieve leermethoden. Je wordt door onze instructeur thuis opgehaald en je kunt lessen in een veilige Volvo V40.

Hele fijne en goede lessen gehad bij Fred! Altijd leuke gezellige gesprekken en het was nooit saai in de auto! Precies alles geleerd zoals het moest op een rustige kalme fijne manier! Heel blij dat ik mijn lessen bij Fred heb gedaan en dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald! Zeker een aanrader!
— Tanja Peeters

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Facebook »

Wil jij je rijbewijs halen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een gratis proefles aan om kennis te maken met de instructeur en de auto! Ook kun je nu gebruik maken van onze voordelige aanbieding voor het volgen van autorijlessen.

Zeer voordelige aanbieding rijschool Rijen!

Pakket (All-in):

  • 30 lesuren (20 lessen a 90 minuten).
  • Online theoriepakket
  • Praktijkboek
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Herexamen (eenmalig)
  • Korting €172,00

Totaalprijs Pakket (All-in) € 1850,00

Gratis proefles rijschool Rijen

Kom je uit de Gilze-Rijen en wil je direct starten met autorijlessen? Vraag dan nu hiernaast een gratis proefles aan en we rijden binnenkort bij jou in Rijen de straat uit! We stomen je klaar voor het rijexamen door te oefenen in onder meer de bebouwde kom en op de snelweg. Ook trainen we bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren, keren op de weg en achteruit rijden.

Handige informatie Rijen

Autorijschool Rijen Monkhorst

Rating: 4.9/5 – 7 reviews op Google