Rijschool Rijen

Kom jij uit Rijen en wil je starten met je autorijlessen? Ben je op zoek naar een rijschool waar een persoonlijke benadering, jouw veiligheid en aandacht voor het milieu voorop staan? Zoek dan niet verder, want dan is de Autorijschool Monkhorst de beste rijschool voor jou.

Omdat elke leerling uniek is, bieden we je een persoonlijke aanpak gebaseerd op moderne, effectieve leermethoden. Je wordt door onze instructeur thuis opgehaald en je kunt lessen in een veilige Volvo V40.

Fred Monkhorst - ik ben de eigenaar en je rijinstructeur

Hele fijne en goede lessen gehad bij Fred! Altijd leuke gezellige gesprekken en het was nooit saai in de auto! Precies alles geleerd zoals het moest op een rustige kalme fijne manier! Heel blij dat ik mijn lessen bij Fred heb gedaan en dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald! Zeker een aanrader!
— Tanja Peeters

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Facebook »

Wil jij je rijbewijs halen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een gratis proefles aan om kennis te maken met de instructeur en de auto! Ook kun je nu gebruik maken van onze voordelige aanbieding voor het volgen van autorijlessen.

Zeer voordelige aanbieding rijschool Rijen!

Pakket (All-in):

  • 30 lesuren (20 lessen a 90 minuten).
  • Online theoriepakket
  • Praktijkboek
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Herexamen (eenmalig)
  • Korting €213,00 (5%)

Totaalprijs Pakket (All-in) 2023 € 2125,00

Gratis proefles rijschool Rijen

Kom je uit de Gilze-Rijen en wil je direct starten met autorijlessen? Vraag dan nu een gratis proefles aan en we rijden binnenkort bij jou in Rijen de straat uit! We stomen je klaar voor het rijexamen door te oefenen in onder meer de bebouwde kom en op de snelweg. Ook trainen we bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren, keren op de weg en achteruit rijden.

Handige informatie Rijen

Autorijschool Rijen MonkhorstRating: 4.7/5 – 21 reviews op Google

Vraag gratis proefles aan

Vraag een gratis proefles aan en weet zeker dat je bij mij goed zit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialisaties van Monkhorst

Geen enkele leerling is hetzelfde, elk mens is uniek. Daarom wordt voor elke leerling les gegeven op maat.

Over Fred Monkhorst

Welkom bij Autorijschool Monkhorst. Mijn naam is Fred Monkhorst en ik geef vol enthousiasme autorijles in Tilburg. Bij onze rijschool krijg je als leerling autorijlessen op maat. Elke leerling is uniek en als instructeur zorg ik voor een persoonlijke benadering. Ik ben een rijinstructeur met veel geduld, inlevingsvermogen en betrokkenheid gecombineerd met de nodige humor.

Ik geef autorijles in een Volvo V40

Reviews van Monkhorst

Reviews die geplaatst zijn op Google en Facebook gericht aan Monkhorst.

Open chat
Goedendag! Kan ik je helpen? Stel je vraag gerust via WhatsApp!