Referenties Autorijschool Monkhorst

Lees hieronder enkele recensies van tevreden chauffeurs die bij onze rijschool hun rijbewijs hebben behaald. De onderstaande reviews zijn achtergelaten op Google.

Reviews op Google en Facebook voor onze rijschool in Tilburg en omgeving.

  review rating 0  Ik heb heel veel gehad aan Fred zijn persoonlijke aanpak. In het verleden heb ik ook bij een andere rijschool rijlessen gevolgd en daar was weinig aandacht voor wat voor mij werkte. Fred is erg begripvol en kijkt naar waar jij baat bij hebt. Ik zou rijlessen bij autorijschool Monkhorst dus zeker aanbevelen!

  thumb Berber de Laat
  3/05/2019

  review rating 0  GEWELDIG. super veel van geleerd in een korte periode. veel gelachen en altijd super gezellig. beste keus die ik heb kunnen maken zeker geen spijt van en een aanrader voor iedereen👍💪

  thumb Amber Deaville
  2/07/2019

  review rating 0  Hele fijne en goede lessen gehad bij Fred! Altijd leuke gezellige gesprekken en het was nooit saai in de auto! Precies alles geleerd zoals het moest op een rustige kalme fijne manier! Heel blij dat ik mijn lessen bij Fred heb gedaan en dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald! Zeker een aanrader!

  thumb Tanja Peeters
  1/28/2019

  review rating 0  Fred zorgde er altijd voor dat ik op mijn gemak achter het stuur zat. Hij is heel rustig en ontspannen, wat mij erg heeft geholpen om het autorijden goed te leren. Voor Autorijschool Monkhorst had ik les bij twee andere rijscholen, maar daar was het niet gelukt. Bij Fred wel: in één keer! Heel erg bedankt

  thumb Alice Grandia
  12/26/2018

  review rating 0  Rijangst had ik zeker niet. Maar toch was het wel een beetje spannend om op je 42e nog te beginnen met rijlessen. Ik vind Fred de perfecte instructeur, zeker als je het een beetje spannend vindt. Vanaf de eerste les geeft hij je vertrouwen in je eigen kunnen. Hij heeft een zeer positieve, rustige en geduldige benadering, waardoor je echt kunt ontspannen in de auto. Daarnaast is hij ook nog eens gezellig en grappig en ben je na een les weer helemaal op de hoogte van al het wereldnieuws. Lessen duren anderhalf uur, wat ook fijn is. Ik moest elke keer in de auto toch weer een beetje wennen en dan is het prettig dat je daarna nog even de tijd hebt en niet alweer naar huis kunt. Dankzij Fred ben ik (op mijn leeftijd ;)) in één keer geslaagd voor zowel theorie als praktijk. Het is jammer dat de meesten van mijn vrienden hun rijbewijs al lang hebben. Anders zou ik ze allemaal naar Fred sturen. Maar voor iedereen die zijn rijbewijs nog wil halen....of voor hen die het wél hebben, maar niet meer(durven te) rijden: Ik raad je autorijschool Monkhorst van harte aan!! Nogmaals bedankt, Fred!

  thumb Iris Jansen
  12/07/2018

  review rating 0  Fred legt alles op een duidelijke manier uit. Hij heeft het geduld om iets steeds opnieuw uit te leggen als het kwartje nog niet valt. Fred is een rustig persoon. En je kunt ook altijd een goed gesprek met hem voeren. Ik keek altijd uit naar mijn rijles. Fred bedankt, uiteindelijk heb ik dus mijn rijbewijs.

  thumb Bart Mathijssen
  10/28/2018

  review rating 0  Goede rijinstructeur, kalm , legt dingen goed uit, neemt de tijd voor zijn leerlingen, oftewel een goede rijschool. Met 24 lessen geslaagd. bedankt fred👍

  thumb Giovanni Groot Bleumink
  10/12/2018

  review rating 5  Autorijschool Monkhorst is een aanrader. Fred is geduldig, rustig en gezellig om mee in de auto te zitten. Hij hield rekening met mijn behoeften en dat hielp me erg bij het halen van mijn rijbewijs!

  thumb Ruth Westerburgen
  8/03/2018