Referenties Autorijschool Monkhorst

Lees hieronder enkele recensies van tevreden chauffeurs die bij onze rijschool hun rijbewijs hebben behaald. De onderstaande reviews zijn achtergelaten op Google.

Reviews op Google en Facebook voor onze rijschool in Tilburg en omgeving.

  review rating 5  Ik heb de lessen bij Fred als gezellig, rustig en constructief ervaren. Hij wist precies hoe ik mijn verbeterpunten moest aanpakken. Bij andere rijscholen wilde het maar niet lukken om te slagen, maar bij Fred ging het in één keer. Een aanrader dus!

  thumb Stijn van Hees
  5/18/2018

  review rating 5  Fred is een gezellige instructeur die de dingen duidelijk uitlegt. Hij laat je zelf dingen proberen en fouten maken zodat je zsm goed zelfstandig kunt rijden. Je kan goede afspraken met hem maken en hebt zelf een hoop invloed op hoe je lessen er uit gaan zien, afhankelijk van wat je prettig vindt. Het is me kortom heel goed bevallen om met Fred mijn rijbewijs te halen!

  thumb Andrea Boeren
  12/03/2017

  review rating 5  Autorijschool Monkhorst is zeker aan te raden! Fred geeft erg fijn les en zo heb ik in slecht 23 lessen mijn rijbewijs bij hem gehaald. 🙂

  thumb Fenna van Dam
  10/04/2017

  review rating 5  Heb hier met veel plezier mijn lessen gehad! Heb veel gehad aan Fred zijn goede inzicht en advies!! Altijd gezellig in de auto en duidelijk in zijn uitleg en aanwijzingen, zeker een aanrader voor iedereen!!

  thumb Niek Brouwers
  4/24/2017

  review rating 5  Fred is super gezellig om naast te zitten! Hij geeft je de tijd om zelf te ontdekken hoe alles moet, maar zodra je iets vraagt helpt hij je meteen! Hij is rustig, kletst graag en geeft naast opbouwende kritiek ook erg vaak complimenten! Super ervaring gehad met Fred😊

  thumb Guusje Claassens
  4/02/2017

  review rating 5  Gezellige en leerzame lessen bij Fred!

  thumb Ellen Claassens
  3/31/2017

  review rating 5  Fred Monkhorst is een hele aardige en gezellige instructeur. De lessen zijn rustig en persoonlijk, alles op je eigen tempo. Aanrader voor iedereen in omgeving Tilburg! Dankjewel voor de leuke tijd Fred!

  thumb Isabeau Bosscher
  1/24/2017

  review rating 5  Een zeer goede rijschool met vriendelijke instructeur. Alles gaat rustig in eigen tempo en het is zeker ook gezellig in de auto. Ik ben zelf in één keer geslaagd met het zomerpakket. Dus nog goedkoop ook. In een woord: top

  thumb Jeroen van Meurs
  12/22/2015