Referenties Autorijschool Monkhorst

Lees hieronder enkele recensies van tevreden chauffeurs die bij onze rijschool hun rijbewijs hebben behaald. De onderstaande reviews zijn achtergelaten op Google.

Reviews op Google en Facebook voor onze rijschool in Tilburg en omgeving.

  positive review  Fred geeft goed les en heeft veel geduld in de auto. Altijd gezellige lessen. Zeker een aanrader!

  thumb Anne Oosterveen
  6/06/2019

  positive review  Fred is rustig en kalm, hij ligt alles goed uit en heeft gezorgd dat ik met 30 lessen geslaagd ben! Dankjewel Fred!

  thumb Bregje Schieman
  5/21/2019

  positive review  Ik heb heel veel gehad aan Fred zijn persoonlijke aanpak. In het verleden heb ik ook bij een andere rijschool rijlessen gevolgd en daar was weinig aandacht voor wat voor mij werkte. Fred is erg begripvol en kijkt naar waar jij baat bij hebt. Ik zou rijlessen bij autorijschool Monkhorst dus zeker aanbevelen!

  thumb Berber de Laat
  3/05/2019

  positive review  GEWELDIG. super veel van geleerd in een korte periode. veel gelachen en altijd super gezellig. beste keus die ik heb kunnen maken zeker geen spijt van en een aanrader voor iedereen👍💪

  thumb Amber Deaville
  2/07/2019

  positive review  Hele fijne en goede lessen gehad bij Fred! Altijd leuke gezellige gesprekken en het was nooit saai in de auto! Precies alles geleerd zoals het moest op een rustige kalme fijne manier! Heel blij dat ik mijn lessen bij Fred heb gedaan en dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald! Zeker een aanrader!

  thumb Tanja Peeters
  1/28/2019

  positive review  Fred zorgde er altijd voor dat ik op mijn gemak achter het stuur zat. Hij is heel rustig en ontspannen, wat mij erg heeft geholpen om het autorijden goed te leren. Voor Autorijschool Monkhorst had ik les bij twee andere rijscholen, maar daar was het niet gelukt. Bij Fred wel: in één keer! Heel erg bedankt

  thumb Alice Grandia
  12/26/2018

  positive review  Rijangst had ik zeker niet. Maar toch was het wel een beetje spannend om op je 42e nog te beginnen met rijlessen. Ik vind Fred de perfecte instructeur, zeker als je het een beetje spannend vindt. Vanaf de eerste les geeft hij je vertrouwen in je eigen kunnen. Hij heeft een zeer positieve, rustige en geduldige benadering, waardoor je echt kunt ontspannen in de auto. Daarnaast is hij ook nog eens gezellig en grappig en ben je na een les weer helemaal op de hoogte van al het wereldnieuws. Lessen duren anderhalf uur, wat ook fijn is. Ik moest elke keer in de auto toch weer een beetje wennen en dan is het prettig dat je daarna nog even de tijd hebt en niet alweer naar huis kunt. Dankzij Fred ben ik (op mijn leeftijd ;)) in één keer geslaagd voor zowel theorie als praktijk. Het is jammer dat de meesten van mijn vrienden hun rijbewijs al lang hebben. Anders zou ik ze allemaal naar Fred sturen. Maar voor iedereen die zijn rijbewijs nog wil halen....of voor hen die het wél hebben, maar niet meer(durven te) rijden: Ik raad je autorijschool Monkhorst van harte aan!! Nogmaals bedankt, Fred!

  thumb Iris Jansen
  12/07/2018

  positive review  Fred legt alles op een duidelijke manier uit. Hij heeft het geduld om iets steeds opnieuw uit te leggen als het kwartje nog niet valt. Fred is een rustig persoon. En je kunt ook altijd een goed gesprek met hem voeren. Ik keek altijd uit naar mijn rijles. Fred bedankt, uiteindelijk heb ik dus mijn rijbewijs.

  thumb Bart Mathijssen
  10/28/2018

  positive review  Goede rijinstructeur, kalm , legt dingen goed uit, neemt de tijd voor zijn leerlingen, oftewel een goede rijschool. Met 24 lessen geslaagd. bedankt fred👍

  thumb Giovanni Groot Bleumink
  10/12/2018

  5 star review  Autorijschool Monkhorst is een aanrader. Fred is geduldig, rustig en gezellig om mee in de auto te zitten. Hij hield rekening met mijn behoeften en dat hielp me erg bij het halen van mijn rijbewijs!

  thumb Ruth Westerburgen
  8/03/2018

  5 star review  Ik heb de lessen bij Fred als gezellig, rustig en constructief ervaren. Hij wist precies hoe ik mijn verbeterpunten moest aanpakken. Bij andere rijscholen wilde het maar niet lukken om te slagen, maar bij Fred ging het in één keer. Een aanrader dus!

  thumb Stijn van Hees
  5/18/2018

  5 star review  Fred is een gezellige instructeur die de dingen duidelijk uitlegt. Hij laat je zelf dingen proberen en fouten maken zodat je zsm goed zelfstandig kunt rijden. Je kan goede afspraken met hem maken en hebt zelf een hoop invloed op hoe je lessen er uit gaan zien, afhankelijk van wat je prettig vindt. Het is me kortom heel goed bevallen om met Fred mijn rijbewijs te halen!

  thumb Andrea Boeren
  12/03/2017

  5 star review  Autorijschool Monkhorst is zeker aan te raden! Fred geeft erg fijn les en zo heb ik in slecht 23 lessen mijn rijbewijs bij hem gehaald. 🙂

  thumb Fenna van Dam
  10/04/2017

  5 star review  Heb hier met veel plezier mijn lessen gehad! Heb veel gehad aan Fred zijn goede inzicht en advies!! Altijd gezellig in de auto en duidelijk in zijn uitleg en aanwijzingen, zeker een aanrader voor iedereen!!

  thumb Niek Brouwers
  4/24/2017

  5 star review  Fred is super gezellig om naast te zitten! Hij geeft je de tijd om zelf te ontdekken hoe alles moet, maar zodra je iets vraagt helpt hij je meteen! Hij is rustig, kletst graag en geeft naast opbouwende kritiek ook erg vaak complimenten! Super ervaring gehad met Fred😊

  thumb Guusje Claassens
  4/02/2017

  5 star review  Gezellige en leerzame lessen bij Fred!

  thumb Ellen Claassens
  3/31/2017

  5 star review  Fred Monkhorst is een hele aardige en gezellige instructeur. De lessen zijn rustig en persoonlijk, alles op je eigen tempo. Aanrader voor iedereen in omgeving Tilburg! Dankjewel voor de leuke tijd Fred!

  thumb Isabeau Bosscher
  1/24/2017

  5 star review  Een zeer goede rijschool met vriendelijke instructeur. Alles gaat rustig in eigen tempo en het is zeker ook gezellig in de auto. Ik ben zelf in één keer geslaagd met het zomerpakket. Dus nog goedkoop ook. In een woord: top

  thumb Jeroen van Meurs
  12/22/2015

  5 star review  Rustige uitleg en persoonlijke aandacht, top!

  thumb Davy Groffen
  12/15/2015

  5 star review  Super fijne rijlessen en leren op eigen tempo. Hartstikke leuke instructeur. Zeker de moeite waard om hier te lessen!!!

  thumb Nomi de Bruijn
  12/11/2015