Referenties Autorijschool Monkhorst

Lees hieronder enkele recensies van tevreden chauffeurs die bij onze rijschool hun rijbewijs hebben behaald. De onderstaande reviews zijn achtergelaten op Google.

Reviews op Google en Facebook voor onze rijschool in Tilburg en omgeving.

  review rating 0  Rijangst had ik zeker niet. Maar toch was het wel een beetje spannend om op je 42e nog te beginnen met rijlessen. Ik vind Fred de perfecte instructeur, zeker als je het een beetje spannend vindt. Vanaf de eerste les geeft hij je vertrouwen in je eigen kunnen. Hij heeft een zeer positieve, rustige en geduldige benadering, waardoor je echt kunt ontspannen in de auto. Daarnaast is hij ook nog eens gezellig en grappig en ben je na een les weer helemaal op de hoogte van al het wereldnieuws. Lessen duren anderhalf uur, wat ook fijn is. Ik moest elke keer in de auto toch weer een beetje wennen en dan is het prettig dat je daarna nog even de tijd hebt en niet alweer naar huis kunt. Dankzij Fred ben ik (op mijn leeftijd ;)) in één keer geslaagd voor zowel theorie als praktijk. Het is jammer dat de meesten van mijn vrienden hun rijbewijs al lang hebben. Anders zou ik ze allemaal naar Fred sturen. Maar voor iedereen die zijn rijbewijs nog wil halen....of voor hen die het wél hebben, maar niet meer(durven te) rijden: Ik raad je autorijschool Monkhorst van harte aan!! Nogmaals bedankt, Fred!

  thumb Iris Jansen
  12/07/2018

  review rating 0  Fred legt alles op een duidelijke manier uit. Hij heeft het geduld om iets steeds opnieuw uit te leggen als het kwartje nog niet valt. Fred is een rustig persoon. En je kunt ook altijd een goed gesprek met hem voeren. Ik keek altijd uit naar mijn rijles. Fred bedankt, uiteindelijk heb ik dus mijn rijbewijs.

  thumb Bart Mathijssen
  10/28/2018

  review rating 0  Goede rijinstructeur, kalm , legt dingen goed uit, neemt de tijd voor zijn leerlingen, oftewel een goede rijschool. Met 24 lessen geslaagd. bedankt fred👍

  thumb Giovanni Groot Bleumink
  10/12/2018

  review rating 5  Autorijschool Monkhorst is een aanrader. Fred is geduldig, rustig en gezellig om mee in de auto te zitten. Hij hield rekening met mijn behoeften en dat hielp me erg bij het halen van mijn rijbewijs!

  thumb Ruth Westerburgen
  8/03/2018

  review rating 5  Ik heb de lessen bij Fred als gezellig, rustig en constructief ervaren. Hij wist precies hoe ik mijn verbeterpunten moest aanpakken. Bij andere rijscholen wilde het maar niet lukken om te slagen, maar bij Fred ging het in één keer. Een aanrader dus!

  thumb Stijn van Hees
  5/18/2018

  review rating 5  Fred is een gezellige instructeur die de dingen duidelijk uitlegt. Hij laat je zelf dingen proberen en fouten maken zodat je zsm goed zelfstandig kunt rijden. Je kan goede afspraken met hem maken en hebt zelf een hoop invloed op hoe je lessen er uit gaan zien, afhankelijk van wat je prettig vindt. Het is me kortom heel goed bevallen om met Fred mijn rijbewijs te halen!

  thumb Andrea Boeren
  12/03/2017

  review rating 5  Autorijschool Monkhorst is zeker aan te raden! Fred geeft erg fijn les en zo heb ik in slecht 23 lessen mijn rijbewijs bij hem gehaald. 🙂

  thumb Fenna van Dam
  10/04/2017

  review rating 5  Heb hier met veel plezier mijn lessen gehad! Heb veel gehad aan Fred zijn goede inzicht en advies!! Altijd gezellig in de auto en duidelijk in zijn uitleg en aanwijzingen, zeker een aanrader voor iedereen!!

  thumb Niek Brouwers
  4/24/2017