Categoriearchief: Nieuws

Geldigheid certificaten theorie-examens voor auto verlengd door coronacrisis

Door de uitbraak van het coronavirus heeft het CBR besloten om alle praktijkexamens en rijtesten tot nader order uit te stellen. Voor aspirant-chauffeurs wiens certificaat van het theorie-examen binnenkort vervalt, zou dit een probleem kunnen zijn. Gelukkig biedt de regering voor deze groep een tijdelijke oplossing
Lees verder

Tips voor rijlessen

6 Waardevolle tips voor je rijlessen

Ga jij beginnen met rijlessen? Dan wil je waarschijnlijk goed voorbereid en geïnformeerd beginnen. Je wilt natuurlijk een goede rijschool en zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Het behalen van je rijbewijs is namelijk een flinke investering en deze wil je natuurlijk goed besteden. We zullen daarom in deze blog jou 6 tips voor rijlessen geven. Sommige adviezen zijn tips voor de eerste rijles en andere adviezen zijn tips voor tijdens het lessen.
Lees verder

Wat is een faalangstexamen ?

Heb je zoveel last van spanningen als je iets moet presteren, dat je jezelf gewoon blokkeert ! Dan kan een faalangstexamen uitkomst bieden.

Je krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Zie onderstaande filmpje.

Bron: CBR

Autorijschool Monkhorst is een rijschool die gespecialiseerd is in het ondersteunen van mensen met faalangst. Wil je weten wat je voor jou kunnen betekenen? Kijk dan op onze rijlessen met faalangst pagina.

21-12-16 | Nieuw filmpje voor theorie-kandidaten

“Als je weet hoe het gaat is het veel minder eng”. Dat zeggen onze theoriekandidaten. Daarom hebben we een nieuw filmpje gemaakt over het theorieproces. In ongeveer 2,5 minuut nemen we onze klant stap-voor-stap mee door het hele proces. Van reserveren tot en met de uitslag. Met hier en daar wat extra aandacht voor een knelpuntje. Gemaakt vanuit het perspectief van onze klant en met veel input van onze eigen mensen. Door het filmpje zijn veel van onze teksten op internet overbodig geworden, en dat is wel zo prettig voor de kandidaat. Linken naar of het embedden van dit filmpje is toegestaan.

Bron: CBR