Rijschool Kaatsheuvel

Kom jij uit Kaatsheuvel en wil je binnenkort starten met je rijlessen? Autorijschool Monkhorst biedt jou een persoonlijke aanpak, moderne leermethoden en een veilige leeromgeving. We bieden een persoonlijke aanpak, omdat iedereen anders is en daarom passen we de rijlessen aan jou en jouw leertempo aan.

Je kunt nu gebruik maken van een gratis proefles zodat je kosteloos kunt kennismaken met de auto en de instructeur. Je kunt starten met je rijlessen vanaf 16,5 jaar. Ook bieden we op dit moment een zeer voordelig rijlespakket aan bestaande uit autorijlessen, lesmateriaal, tussentijdse toets en examen. Met dit pakket weet je dus waar je aan toe bent!

Zeer voordelige aanbieding rijschool Kaatsheuvel!

Pakket (All-in):

  • 30 lesuren (20 lessen a 90 minuten)
  • Online theoriepakket
  • Praktijkboek
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Herexamen (eenmalig)
  • Korting € 172,00

Totaalprijs Pakket (All-in) € 1850,00

Ik heb heel veel gehad aan Fred zijn persoonlijke aanpak. In het verleden heb ik ook bij een andere rijschool rijlessen gevolgd en daar was weinig aandacht voor wat voor mij werkte. Fred is erg begripvol en kijkt naar waar jij baat bij hebt. Ik zou rijlessen bij autorijschool Monkhorst dus zeker aanbevelen!
— Berber de Laat

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Facebook »

Tijdens je autorijlessen komen natuurlijk alle belangrijke vaardigheden aan bod. Zo oefenen we bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg, en rijden binnen en buiten de bebouwde kom. We bereiden je zo goed mogelijk voor op het rijexamen en leiden je op tot een goede en veilige chauffeur.

Gratis proefles rijschool Kaatsheuvel

Wil je zo snel mogelijk beginnen met je rijlessen? Vraag dan met het formulier op deze pagina nu een gratis proefles aan en we rijden binnenkort bij jou in Kaatsheuvel de straat uit.

Handige informatie Kaatsheuvel

Autorijschool Kaatsheuvel Monkhorst

Rating: 4.9/5 – 7 reviews op Google