Rijschool Hilvarenbeek

Woon jij in Hilvarenbeek en wil je starten met autorijlessen? Autorijschool Monkhorst biedt je een persoonlijke benadering en moderne leermethoden. Elke chauffeur is anders en daarom passen we onze rijlessen aan jou aan. Op deze manier leer je effectief en in je eigen tempo autorijden. Ook vinden we dat autorijlessen leuk moeten zijn en daarom proberen we lessen zo leerzaam en gezellig mogelijk te maken. We snappen dat je misschien nog overtuigd moet worden en we bieden je hierom ook een gratis proefles aan, zodat je jouw leraar leert kennen.

Zeer voordelige aanbieding rijschool Hilvarenbeek!

We kunnen je nu de volgende deal bieden voor een compleet rijlespakket. Dit all-in lessenpakket bevat de volgende onderdelen:

Pakket (All-in):

  • 30 lesuren (20 lessen a 90 minuten).
  • Online theoriepakket
  • Praktijkboek
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Herexamen (eenmalig)
  • Korting €172,00

Totaalprijs Pakket (All-in) € 1850,00

Fred Monkhorst is een hele aardige en gezellige instructeur. De lessen zijn rustig en persoonlijk, alles op je eigen tempo. Aanrader voor iedereen in omgeving Tilburg!
Dankjewel voor de leuke tijd Fred!
— Isabeau Bosscher

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Facebook »

Gratis proefles rijschool Hilvarenbeek

Tijdens de rijlessen komen natuurlijk alle belangrijke vaardigheden aan bod die van jou een goede en veilige chauffeur gaan maken. Zo leer je veilig binnen en buiten de bebouwde kom rijden, invoegen op de snelweg en natuurlijk de diverse bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren en achteruit rijden. Wil je direct starten met rijlessen? Vraag nu hiernaast een gratis proefles aan en we rijden binnenkort bij jou in Hilvarenbeek de straat uit!

Handige informatie Hilvarenbeek

Autorijschool Hilvarenbeek Monkhorst

Rating: 4.9/5 – 7 reviews op Google