Rijschool Gilze

Ben je op zoek naar een autorijschool in omgeving Gilze waar een persoonlijke benadering, jouw veiligheid en aandacht voor het milieu voorop staan? Zoek dan niet verder, want bij Autorijschool Monkhorst ben je aan het juiste adres. Elke leerling is anders en daarom zorgen we voor een persoonlijke aanpak die bij jou als chauffeur past. Daarnaast gebruiken we moderne, effectieve lesmethoden voor het behalen van je rijbewijs. Je kunt bij onze autorijschool een gratis proefles aanvragen om kennis te maken met de instructeur en de auto.

Wil je starten met lessen voor je autorijbewijs? Vraag dan nu een gratis proefles aan op deze pagina. Je kunt beginnen met je rijlessen vanaf 16,5 jaar. We hebben nu een voordelig rijlespakket met korting voor je in de aanbieding. Met dit pakket voor autorijlessen, lesmateriaal, tussentijdse toets en examen weet je waar je aan toe bent.

Zeer voordelige aanbieding rijschool Gilze!

Pakket (All-in):

  • 30 lesuren (20 lessen a 90 minuten).
  • Online theoriepakket
  • Praktijkboek
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Herexamen (eenmalig)
  • Korting € 172,00

Totaalprijs Pakket (All-in) € 1850,00

Zeer tevreden over deze rijschool. Goede lesmethode op eigen tempo.
— Joost van Dommelen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Google »

Gratis proefles rijschool Gilze

Direct starten met rijlessen? Vraag nu hiernaast een gratis proefles aan en we rijden binnenkort bij jou in Gilze de straat uit! Autovaardigheden je onder meer leert zijn rijden op de snelweg (A58, A27), op rijkswegen en in de stad (Tilburg). Ook oefenen we bijzondere verrichtingen zoals keren op de weg, achteruit rijden en fileparkeren.

Handige informatie Gilze

Autorijschool Gilze Monkhorst

Rating: 4.9/5 – 7 reviews op Google